Aspir yağı (soğuk pres masaj ve bakım yağı)

Aspir yağı lezzetli bir sağlıklı beslenme yağı olduğu kadar, cilt bakımı için ideal özellikler gösteren bir yağdır. 

Doğal tarım yöntemleriyle üretilen aspir (Carthamus tinctorus) bitkisinin tohumlarından soğuk presle elde edilen aspir yağı, kozmetik olarak kullanılan en değerli yağlardan birdir. İçeriğinde linoleik asit (Omega-6) başta olmak üzere çeşitli yağ asitleri ve vitaminler, özellikle de yüksek oranda CLA ve E vitamini vardır. 

İnce kıvamlı bir yağ olduğu için cilt tarafından kolayca emilir. Nemlemdirici etkisi vardır; nemi cildin içinde tutan koruyucu bir bariyer oluşturur. Besleyici ve canlandırıcı etki gösterir. Cilde doğrudan uygulanabildiği gibi, yüksek nitelikli doğal kozmetik ürünlerin ve dudak koruyucuların terkibine de girer. Cilt gözeneklerini tıkamadığı için akne oluşumuna neden olmaz.

Genel bakım yağı veya masaj yağı olarak kullanılabilir.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s