3-6-9 özel harman yağı

Omega yağ asitleri yönünden dengeli, özel bir beslenme yağı. 2 ölçek ketencik yağı, 1 ölçek aspir yağı, 1 ölçek zeytinyağı, 1 ölçek üzüm çekirdeği yağı ve yarım ölçek çörekotu yağı. Zeytinyağı dışındakiler hep Oğuzhan Çiftliği’nden soğuk pres, zeytinyağı Nusratlı Köyünden (Süheyla Doğan bağlantısıyla) Yusuf Korkmaz’dan, düşük ısıda sıkılmış, düşük asitli (<2).  Aspir yağının hafif fındıksı lezzeti, ketencik yağının taze lahana tonları, zeytinyağının ve çörekotunun kendilerine özgü hafif genizde yakıcılığı, üzüm çekirdeği yağının gurme lezzetiyle birleşince güçlü ve karakterli bir harman çıktı ortaya. Salatalara, eklenebilir, dip sos yapılabilir, doğrudan ekmek batırılıp tüketilebilir. Limon veya sirke bu yağı çok açacaktır. Yoğun tadını çok sevenler kadar sevmeyenler de olacaktır. Her durumda şifa niyetine, günde birkaç tatlı kaşığı alınabilir.