Tatlı kayısı çekirdeği yağı

Kayısı iç çekirdeklerinden soğuk preslenerek elde edilmiş saf yağ. Cildi ve saçı yumuşatıcı ve besleyici özelliğiyle doğal kozmetik olarak kullanılır. Bir baz yağın (örn. aspir veya susam) içine birkaç damla damlatılarak uygulanır. (İstisnai durum: Malatya’dan, konvansiyonel üretim olması muhtemel kayısıların çekirdeğinden.) 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s