Çörekotu yağı

Oğuzhan Çiftliği’nden, soğuk pres ve saf çörekotu yağı. Yerli çörekotu tohumları çiftlikte doğal yöntemlerle üretiliyor.

Bu olağanüstü bitkisel yağın sağlığa katkı veren özelliklerini biliyorsanız ama “acaba doğalını, safını nereden bulurum?” diye düşünüyorsanız bu ürün sizin için. Öne çıkan kullanım alanları: Alerjiler, astım, zayıf bağışıklık sistemi. Yerel tohumdan, doğal tarımla yetiştirilmiş çörek otunun soğuk presle sıkılmasından elde edilen bu yağ kendine özgü keskin tada ve koyu renge sahip. Çocuklar için günde 1-2 çay kaşığı, büyükler  için 1-2 tatlı kaşığı yeterli. Ayrıca çörekotu yağı geleneksel olarak yanıklarda, saç beyazlıklarını gidermek için ve göğüsleri büyütmek için kullanılmış.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s