Kuşburnu Marmelatı

210 cc cam kavanoz / konserve

İçindekiler:

  • Taze kuşburnu meyvesi (ODTÜ Kampüsünün kirlilikten uzak bölgelerinden ve Tahtacıörencik Köyü’nden)

Ayıklanıp yıkanan kuşburnu meyveleri yumuşayana kadar haşlanır ve kevgirden geçirilir. Sıcakken kavanozlara konarak konserve yapılır. İsteğe göre tatlandırarak, marmelat olarak ya da sulandırılıp soğuk içecek olarak tüketilebilir.

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s