Alıç Marmelatı

210 cc cam kavanoz

İçindekiler:

  • Taze alıç meyvesi (ODTÜ Kampüsünün kirlilikten uzak bölgelerinden ve Tahtacıörecnik Köyü’nden)

Ayıklanıp yıkanan alıç meyveleri yumuşayana kadar haşlanır ve kevgirden geçirilir. Doğal haliyle, şekersiz tüketilebilir ya da tercih edilen bir tatlandırıcı (bal, pekmez, şeker, pancar şurubu) ilavesi yapılabilir. Alıç meyvesinin kalp kaslarını güçlendirici etkisi vardır. Herhangi bir yan etkisi yoktur.

 

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s